Χρήστος Καραμολέγκος

Φοιτητής ICTE


Μηχανικός DevOps και Διαχειριστής Πληροφοριακών Συστημάτων


Εξερευνήστε τη σελίδα για να μάθετε περισσότερα για μένα


Δείτε το βιογραφικό μου

Βιογραφικό [Gr]

Σχετικά με μένα

Είμαι επίδοξος Μηχανικός DevOps και Διαχειριστής Πληροφοριακών Συστημάτων, τελειόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από νεαρή ηλικία ανακάλυψα το πάθος μου για την επίλυση προβλημάτων και τον σχεδιασμό λύσεων. Είμαι εργατικός, πρόθυμος να μάθω νέα πράγματα και να επεκτείνω τις δυνατότητές μου καθημερινά, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο ενημερωμένα εργαλεία και πληροφορίες που μου παρέχονται. Είμαι επίσης πολύ δραστήριος και μπορώ να αποδίδω καλά υπό πίεση.


Δεξιότητες

Διάγνωση / ΕπιδιόρθωσηΔιάγνωση και επίλυση προβλημάτων υλικού και λογισμικού.
Διαχείριση ΣυστημάτωνUnix, NGINX, PKI, SSH, Email, OpenVPN, VMware/Virtualbox, Ansible
DevOpsGit, Github, GitLab, TravisCI, Docker
ΠρογραμματισμόςC, C++, Java, Python, Bash Scripting, LATEX
Προγρ. ΔιαδικτύουHTML/CSS, Bootstrap, Javascript, JQuery, Ajax, PHP, SQL, Wordpress
Λειτουργικά ΣυστήματαWindows, Linux, Android
ΔιάφοραΣουίτες Office, Αλγοριθμική Σχεδίαση, Οργάνωση Project, Άδεια Οδήγησης Κατηγορίας Β
ΓλώσσεςΕλληνικά (μητρική γλώσσα), Αγγλικά

Εμπειρία

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πρόσφατες επαγγελματικές εμπειρίες μου.


 • HILONSYS LOGO
  DevOps Engineer
  Μάιος 2022 - Μάρτιος 2023
  • Υπεύθυνος για την υποδομή του οργανισμού και τη χρήση εργαλείων και διαδικασιών που σέβονται τις καλύτερες DevOps πρακτικές.
 • EELLAK LOGO
  Systems Administrator
  Ιούλιος 2019 – Μάρτιος 2023
  • Υπεύθυνος για τη συντήρηση, τη διαμόρφωση και την αξιόπιστη λειτουργία της υποδομής του οργανισμού.
  • Τα καθήκοντα της θέσης συμπεριλαμβάνουν τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, δικτύου, ασφάλειας, ιστού και διακομιστών.
  • Η εγκατάσταση αποτελείται από 100+ VMs, σε physical on-premise ή cloud hypervisors, κυρίως με Debian OS, διαχειριζόμενα με χρήση του DebOps ansible project.
  • Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και διαχείριση self-hosted υπηρεσιών όπως WordPress, Moodle, BigBlueButton, GitLab, Nextcloud, Matrix / Element / Jitsi.

Πιστοποιήσεις

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιστοποιήσεις μου.


 • Linux Foundation Certified Engineer BADGE
  Μάρτιος 2022

  Οι κάτοχοι αυτού του τίτλου αποδεικνύουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες για την εκτέλεση των καθηκόντων ενός μηχανικού συστημάτων Linux, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της υλοποίησης της αρχιτεκτονικής του συστήματος. Οι κάτοχοι του τίτλου επέδειξαν επάρκεια στις βασικές εντολές, στη λειτουργία συστημάτων που λειτουργούν, στη διαχείριση χρηστών/ομάδων, στη δικτύωση, στη διαμόρφωση υπηρεσιών, στη διαχείριση αποθήκευσης, στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων. Επικύρωση στο training.linuxfoundation.org. ID Πιστοποίησης: LF-ok1fkcflc1

  Επίσης πέτυχα: Linux Foundation Certified Associate (LFCA) με ID Πιστοποίησης LF-lrlseaez8c, Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS) με ID Πιστοποίησης LF-wxclcuugus και διάφορα εμβλήματα ολοκλήρωσης μαθημάτων όπως το "LFS261: DevOps and SRE Fundamentals - Implementing Continuous Delivery" και το "LFD201: Introduction to Open Source Development, GIT, and Linux".

 • GitLab Certified Associate BADGE
  Ιούλιος 2021

  Άτομα που κερδίζουν πιστοποίηση GitLab Certified Associate, μπορούν να εξηγήσουν τι είναι το GitLab και γιατί το χρησιμοποιούν οι ομάδες, να εκτελούν βασικές εντολές Git για branching, merging και remote work και να εφαρμόζουν θεμελιώδεις έννοιες και δεξιότητες χρησιμοποιώντας το GitLab στον κύκλο ζωής του DevOps. Επικύρωση στο gitlab.badgr.com.

 • WSO2 BADGE
  Ιούνιος 2020

  Αυτή η πιστοποίηση έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές και αρχιτέκτονες εφαρμογών που έχουν θεμελιώδη γνώση των εννοιών IAM και πρακτική εμπειρία με τον WSO2 Ιdentity Server. Επικύρωση στο certification.wso2.com. ID Πιστοποίησης: 4TKN8V


Τελευταία Ανάρτηση

03/05/2021

Εγκατάσταση Nextcloud για τις ανάγκες ενός οργανισμού

Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες της σουίτας εφαρμογών Nextcloud. Αυτό το άρθρο βασίστηκε στην εμπειρία που αποκτήθηκε από την εγκατάσταση του Nextcloud για εσωτερική χρήση στον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ).


Επικοινωνία

Η τρέχουσα τοπική μου ώρα είναι .

Για να επικοινωνήσετε μαζί μου, στείλτε ένα μήνυμα στο:
[email protected]